Suihkussa käynti on ihanaa. Vähän, kuin sais huuhdottua mieleltään liat pois. Mut ei sit kuitenkaan. 

ja Parisuhteet on vähän niinku kunnon känni. Sen jälkeen lupaa, ettei enää koskaan. Mut sit kuitenkin. 

 

Siinä tämänpäiväiset terveiset. On muuten muistettava venytellä. Sinä, kuka tahansa siellä, mene myös venyttelemään heti tämän jälkeen. 

 

Eilisiä: 

 

7. Marraskuuta 2016 klo 15.42 

 

Lähes kaksi tuntia on takanapäin. 

Makaan linja-auton keskiosassa pienen onnellisuuden tunteen edelleen vallatessa minut. 

Talvinen ihana maisema ja lähes tyhjä bussi. Ainoastaan yksi matkustaja lisäkseni. Vain me kaksi tavaroineen, sekä kuskimme. 

Oon lukenut koko tuon kaksi tuntia kirjaa, jossa olen jo yli kolmannensadan sivun. Mä en tiedä, koska oisin noin nopeasti ja rohkeasti edennyt yhtä ja samaa kirjaa eteenpäin. Alle viikko. Mitä tämä keskittyminen on? 

Tekikö mökkeily muhun noin suuria? Oonko mä levännyt riittävästi vihdoin? 

 

 

..... 

 

Ja muutama, aika monta tuntia myöhemmin: 

 

...mietin, miksi kiusaan itseäni etsimällä mitä erilaisimmista lähteistä itselleni jotain erityistä juttukumpania, joka ei kuitenkaan missään nimessä saa edetä mihinkään suurempaan, kuin aiemmin mainuttu. Jo etukäteen tiedän, ja olen itse päättänyt, etten halua antaa itseni, tai kenenkään muun kiintyä liikaa. En halua ajatella ketään enkä mitään. Silti aina siinä niin käy. 

Puristelen päätäni ja mietin, että älä nainen mieti. 

Mietin, olikohan se joku tuolla ulko-ovellani, joku ihana prinssi valkoisen ratsunsa kanssa. Mutta hän ehtikin ratsastaa pois, kun en avannut. Etsin housuja! Olisi mielestäni ollut epäsoveliasta avata ovea legginsit jalassa, stay-up korkuiset neulesukat jalassa, ja pelkän löysän villapaidan pikkasen peittäessä peppua, jos sitä oikein nykii alaspäin. Liian kaukana taisivat olla housut, kun ketään ei ollut enää oven avautuessa. Pettymys... Toisaalta niin suuri huokaus... En olisi jaksanut kuunnella taas avaruusjuttuja naapureilta, esimerkiksi. 

 

...jokaisen viestin kohdalla säpsähdän, ja petyn, kun se onkin vain työpaikalta tai vanhalta tyttökaverilta. 

 

ja voi paska, miks mä luen jotain eroottista kirjaa, kun tunneasiat tuntuu olevan myllättynä jo muutenkin?